Friday, 15 October 2010

~Ready To Rock I~



Aktiviti yang dirancangkan secara sulit selama dua hari akhirnya akan berlangsung petang ni (15hb Oct 10).Hohohoho.... Semua kelihatan tidak sabar-sabar lagi untuk me-release-kan tension membuatkan mood kerja semakin menurun. Ada yang sudah sibuk memilih lagu untuk dinyanyikan nanti.. Hahaha.. Terlebih excited ni... Sebelum pukul 5.30 > aku, Beth, Ms. Yapp, Jess, John & Jeff keluar office. Sista Weii menyusul beberapa minit kemudian. Terlalu banyak yang perlu dibereskan oleh P.A itu... Huahahaha -Edited-.

Kami terpaksa mencari tempat baru coz tempat yang dicadangkan oleh Jeff masih belum "beroperasi". Banyak tempat yang belum buka lagi. Apa taknya, baru pukul 5 lebih. Setelah tercari-cari dari damai point hinggalah ke damai phase 4 , akhirnya kami temui jugalah tempat yang sesuai dengan cita rasa. Tempat tu agak selesa. Yang ada dalam tu pun baru dua orang (tak termasuk owner/dj/etc.)Dah lama tak menyumbangkan suara, lepas gianlah jawabnya.. Ada dalam 2-3 lagu aku dan Beth minta diri untuk pulang dahulu.

Tak pasti pukul berapa diorang beransur pulang malam tu. Dengar-dengar ada sesi ke-2 yang menyusul... Sekali-sekala tak apa... Dan keesokannya hampir semua yang pergi malam tu lambat masuk kerja.. MySpace.. Boleh dikatakan tu lah "FAREWELL" kami coz selasa depan boss akan berada di office semula seperti biasa. Susah sangat nak dapat peluang macam ni. So, memang inilah FAREWELL kitorang. Tak tahu bila lagi kesempatan seumpama ni akan muncul. MySpaceHuwaa....

P/S : Gambar di atas tu sekadar gambar hiasan ya... Ngee...

4 comments:

beaty on 21 October 2010 at 09:27 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

len...suda sa follow ko bangganya sa jadi follower pertama owh...lol

LennMommaChubby on 21 October 2010 at 09:50 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bh TQ... Sa pun bangga jadi follower yg ke-50... huhuhu..

weiwei on 26 November 2010 at 20:38 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekejap saja kita p pun suda gi2 hapi..haha..nex time p lagi ah (bertanduk)...

LennMommaChubby on 27 November 2010 at 08:42 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nanti kita p dari pukul 7 sampai subuh la... haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men