Tuesday, 9 November 2010

Hari Sibuk Aku... (Part 1)



Hari ni aku sibuk fill-in tender particulars dan technical data. Seperti biasa, kerja aku terpaksa menjadi yang kedua. Dari pagi hinggalah ke petang aku asyik dengan tender. Photostate itu ini termasuk company profile. Naik lenguh kaki aku... sedar tak sedar dah hampir pukul 6. Aku keluar lambat sikit. Co sudah lama menunggu. tapi mujurlah dia faham. Uhhhh... Sakit kaki MySpace. Berdiri terlalu lama.

P/S : Berat badan dah naik... Coz tu lah kaki sakit bila lama berdiri... MySpace

2 comments:

weiwei on 26 November 2010 at 00:07 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

u buat sia teringat saat-saat kesian kita (sibuk membuat tender) sumbangan anda akan dihargai..haha..

LennMommaChubby on 26 November 2010 at 08:48 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sumbangan dihargai?... Wahh... bagusnya.... Next tender aku rehat dulu... hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men