Friday, 12 November 2010

~Ready To Rock II~



Jam 5.00 petang... Semua masih sibuk dengan BQ. Setengah jam selepas tu, semua saling berpandang-pandangan dengan penuh makna... Sebenarnya kami ada rancangan hendak keluar awal hari ni. Oleh kerana BQ sudah diagih-agihkan maka terpaksalah kami stay sekejap untuk memulakan proses melengkapkan BQ. Kami akan ke Y2K lagi. Hendak happy-happy dulu sebelum menerima tekanan kata mereka. Lucunya... MySpace

Aku dan Sista Weii yang paling lambat keluar dari office. Memandangkan dia hendak makan dengan Jeff"nya" sebelum ke Y2K, akupun pergilah mendahului dia. Tak mahu mengganggu. La.. La... La... MySpace

Aku terus masuk ke dalam. Jess dan Ms. Yapp sedang memilih lagu. Suasana masih lengang coz baru pukul 6 lebih. Aku mula buat pemanasan tekak dengan menyanyikan lagu yang ber'key' rendah. Aku memang suka menyanyiMySpace . Suara taklah sesedap mana. Tapi boleh tahanlah. Setakat suka-suka kata orang... Bukan untuk cari makan... hehe

Kami dah ternanti-nanti sangat budak dua orang ni (Sista Weii & Jeff). Lama sangat diorang pergi dinner. Hari dah gelap baru muncul. Tergelak-gelak... Nampak manis dipandang... Macam ada chemistry MySpace. [orang yang berkenaan jangan marah ya...]

Co tak tahu aku melencong ke Y2K sebenarnya. Yang dia tahu, aku masih di office, sedang berkerja-keras untuk menyiapkan BQ. Bukan niat untuk menipu. Hanya malas mendengar ulasannya yang berjela-jela. Lagipun aku tak lama. Sejam dua macam tu aku call lah mintadia datang ambil aku. Heee...
Wah... Hari ni aku betul-betul enjoy... Aku berduet dengan Sista Weii.. Tak ingat dah berapa buah lagu yang kami "sumbang"kan... Yang lucunya, DJ salah duga lagu. Lain yang kami nak nyanyi, lain pula dia putar. Hahahahaha....

Aku balik pukul 9 lebih dah. Hampir pukul 9.30 malam. Sista Weii & Ms Yapp menghantar aku sehinggalah ke tepi jalan yang berhadapan dengan pos office (tempat Co menunggu aku). Akhirnya aku beritahu dia. Tak sanggup juga aku simpan rahsia dari dia. Tak selesa... Rasa pelik... Huhu...

Next week diorang ada rancangan lagi. Ke tempat yang sama juga (Y2K). Tapi may be kali ini aku tidak turu serta. Nak rehat dulu....

P/S : Ada tempat baru yang lebih dekat dengan office. R2... Nak try pergi sana nanti... MySpace

4 comments:

weiwei on 26 November 2010 at 20:43 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya p R2..i suka logo star ko...hehe..
minta maaf ya buat korang tunggu-tunggu si Jeff (penyanyi laki yg utama)..haha...

LennMommaChubby on 27 November 2010 at 08:32 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

O.k... Nanti kita p R2. Logo star curi dari Co... Jeff bukan penyanyi utama... C 'gemuk' bh yang yg utama tu... hehe

weiwei on 28 November 2010 at 21:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...akhirnya nama si gemuk muncul jua di blog ko..
kita buat rancangan lg kalau papa mama tiada..hehe

LennMommaChubby on 29 November 2010 at 14:43 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yeah... peace 4 C gemuk walaupun dia tak bayar pau hari tu. hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men