Friday, 11 February 2011

BLoG TaG GaMes DaRi Mrs.MyGamanBorneo


~google~

Terima kasih kepada Mrs.MyGamanBorneo kerana dengan murah hatinya men'tag' aku. Sebenarnya akupun tiada idea hendak update blog di awal-awal pagi macam ni... Ooooooopppssss... Bukan tak ada idea, Sedang Cari Idea...hehehehee..  Soalan nampak mudah dan tidak berbeli-belit. Maka senanglah aku untuk menjawabnya...^_^ (Nasib baik 20 soalan saja).

1. Apakah yang sedang anda lakukan 30 minit yang lalu.~>  Dengar radio... (dalam perjalanan ke tempat kerja).
     
2. Dua jam yang lalu?~>  Mandi dan bersiap untuk pergi kerja...
   
3. Anda suka~>  Masa bersama keluarga, semua yang horror-horror, pets dan cuti...


4. Minggu lepas~>  Best... Dapat bersama dengan family sepanjang cuti CNY...


5. Tiga lagu yang anda boleh dengar berulang ulang kali~>  *Melawan Kesepian (CT Nurhaliza)... *Teruskanlah (Agnes Monica)... *From This Moment (versi Shania Twain)...
   

6. Tiga binatang yang anda tidak suka.~>  Lipan, Ular, Lipas...
   
7. Lima fakta tentang anda.~>  *Keluarga adalah keutamaan yang paling utama... *Penderita alergik yang tegar (i hate seafood & sabun)... *Boleh menyanyi dengan key yang betul (walaupun suara tak sedap)... *Si tembam yang sedang berusaha untuk slim... *Single mother yang happy go lucky...


8. Tahun depan mungkin~>  Bekerja di tempat lain...
   
9. Saya tidak reti~>  Makan pakai chopstik!...
   
10. Saya pandai~>  Menguji kesabaran orang... (kwangkwangkwang)
     
11. Kawan saya~>  Sentiasa menyenangi saya...  ^_^ (perasan tahap dewa)
     
12. Saya ada.~>  Seorang anak lelaki dan gerak hati yang kuat...
     
13. Saya seorang ~> Yang gila-gila dan biasa-biasa saja.
     
14. Adik saya~>  Saya tak ada adik.. Sayalah yang paling 'adik' sekali...
     
15. Saya tidak pernah bosan dengan (senaraikan 4)~>  *Family... *Bercengkerama dengan internet... *Makan... *Kosmetik... (ada banyak lagi... tapi dia minta 4 saja)

16. Bilakah kali pertama anda bercinta.~>  Waktu sekolah rendah dulu... Cinta monyet... hehe
     
17. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda.~>  Mampu kurus macam supermodel...
 

18. Saya rindu~>  Anak dan keluarga saya... :(
    
19. Saya tak sabar~>  Untuk bercuti lagi...
     

20. Lima laman yang selalu anda layari.~>  *Blog... *Facebook... *You Tube... *4Shared... *Mudah.com...  


Aku akan tag beberapa rakan blog aku. Jaga-jaga... Aku akan tiggalkan jejak dalam blog anda-anda yang berkenaan.. (Ermm... hendak tag lebih dari 3 orang boleh tak???)...







P/S : Aku sembunyi-sembunyi buat n3 ni.. Ada seekor lil-monter sedang memerhatikan aku!

16 comments:

beaty on 11 February 2011 at 11:16 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah sepa kena tag ni len

jue on 11 February 2011 at 11:23 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bah..kasi siap dulu tu kerja..nanti ada lagi yg memerhati..hehhe

LennMommaChubby on 11 February 2011 at 11:33 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : sepa lagi.... ko la salah sorang daripadanya... miahahaha...


Jue : Selingan baini, jue... bikin boring juga kalo telampau tertum[u sama keja saja...

Ellen on 11 February 2011 at 11:58 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...sapa kah yang sedang memerhati tu..cungkil mata dia sis..miahahhaaaa.....gurau ja...

LennMommaChubby on 11 February 2011 at 12:21 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahha.. kejam juga... susah mo congekl tu... mmang kicik sdia mata dia... (pun gurau juga....)

beaty on 11 February 2011 at 14:21 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak..bah nanti sa buat ni homework...tunggu seja

jue on 11 February 2011 at 15:47 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Oh yalah..jadi ko tag sama saya lah nie..bah bulih bah kalau ko..hehehe.tunggu ya....

LennMommaChubby on 11 February 2011 at 15:59 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : bh sa tunggu malam aaarrr...

Jue : mesti la, jue... sudah janji kan nanti sa mo tag ko kalo ada lagi tag-mentag ni... hehe

ghost writer on 11 February 2011 at 19:07 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru nak belanja makan seafood tapi kena cancel coz Lenn alergik.abih camner mandi?tak pakai sabun ker Lenn?hihi

E.d.Y on 11 February 2011 at 19:32 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siapakah lilmonster itu?

donny on 12 February 2011 at 04:55 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mau berkenalan dulu sama gaman borneo ni hehe

LennMommaChubby on 12 February 2011 at 08:07 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ghost writer : kalo nak belanja tu boleh juga. sy bedal saja... hehehe.... mandi pakai sabun... sabun baby jew....

E.d.Y : Ada laa.. Seorang yg plg suka menyakitkan org lain... wuwuwuwuwuw <nangis plak...

Donn : Bh sila kan... silakan.... klik saja tu link... ^__^

Mrs.MyGaman BorNeo on 12 February 2011 at 08:36 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lenn ... kalu ko ada idea utk blog tag games, jgn lupa kasi tag saya hehehe

LennMommaChubby on 12 February 2011 at 09:11 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MrsMyGamanBorneo : Dun wori.... mesti tag punya....

beaty on 12 February 2011 at 10:07 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lucu...lil monster!!

LennMommaChubby on 12 February 2011 at 11:38 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lil-monster la bh tu, beth... kan satu kali tiup saja boleh terbang... hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men