Thursday, 24 February 2011

Mak Dara 1st Giveaway!!




Kali ini me220784 tag aku secara rasmi. Tangan aku dah gatal dari awal pagi nak buat n3 tapi ada sedikit kerja yang aku kena siapkan. 1st GA MAK DARA ni uniklah (sila klik untuk syarat-syarat GA). Dia minta tajuk drama. Dalam bab-bab macam ni aku memang lembam sikit... Aku tulis sajalah apa yang terlintas di fikiran aku. Aku terlalu minat dengan cerita yang berunsur seram dan misteri. Maka tercetuslah tajuk ini... Memandangkan aku hanya mampu bagi tajuk, jadi aku bagi menarik sket lah appearance tajuk ni... Letak background picture... hehehe....
  
"ketika bulan separa penuh"

Aku bagi tajuk saja tau. Tak pandai  tulis sinopsis menarik seperti mana yang si me220784 dah buat tu. Hadiah untuk GA ni teramat-sangatlah menarik. Berbaloi-baloilah kalau dapat. [klik di sini untuk melihat hadiah-hadia GA... Da seperti biasa, kalau dah join contest or GA kenalah tag kawan-kawan lain untuk join pula kan....? So aku tag Beth, Wen & Princess.. (Wahai... Princess, inilah masanya... Jom! ^^)








P/S :  Aku ni pantang kena tag... hehee

3 comments:

nelly on 24 February 2011 at 15:57 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yeah ! Gud luck ..

LennMommaChubby on 24 February 2011 at 16:15 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thnx, nelly.... dah join blog list u taw...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA on 11 November 2011 at 10:29 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men