Monday, 21 February 2011

SmileY BaggY GiveawaY




Tadaaaa... Ada GA.... ^^... Ditag dengan jayanya oleh si Beth. Aku memang pantang kena tag.. Mesti semangat berkobar-kobar aku akan muncul (Ngeeee....). Inilah GA paling senang yang pernah aku tahu. Syarat-syaratnya tersangatlah mudah...Sila klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang GA ni. Gambar hadiah GA pun ada dipamerkan di sana [beg tangan wooo..... hehee]. Jom join .... >> _ Jue _ Just _ Wen _ ZeahMrs.MyGamanBorneo  _ & sesiapa sahaja yang "terbuka hati" hendak join. Mari kita sama-sama memeriahkan GA ni... ^^,..
Oh! ya... GA ni akan berlangsung dari 17 FEB 2011 sehingga  17 MAC 2011. Jadi tunggu apa lagi?..








P/S : Dalam keadaan yang sibuk dengan tender, ini sajalah post yang mampu aku buat.

9 comments:

beaty on 21 February 2011 at 18:01 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Owh len nanti ada sa mau tag ko lagi nie...

nelly on 21 February 2011 at 18:01 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gud luck
=)

CheQ PP JoY on 21 February 2011 at 18:13 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hye..thnx sbb sudi join ye..hehe..ni bukan contestla, ni giveaway..saje je nk bg2 adiah kt org..tet..ape pon, good luck ye.. =)

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 18:33 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : ada lagi??... Bah tag la.. haha

Nelly : thnx, nelly...

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 18:42 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Patut la syarat2 tu mudah sangat... kejap nak buat correction...

EJA on 21 February 2011 at 20:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syaratnya mesti mau ada fb kan?

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 20:18 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yupp.... ada FB dan add dia sekali... ^^

Just on 22 February 2011 at 08:59 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks Lenn.. nnt sy join! :D

fawzeah zea on 23 February 2011 at 09:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lenn,thanks a lot dear tag sy,,,,gud luck;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men