Monday, 21 February 2011

"GiveAway EdY : KATA KAU! "



Okey peeps..... Ada GA lagi.... Ni GA kedua EdY yang aku join. Aku memang suka GA or Contest. Jom tengok syarat-syarat GA ni di sini
Dah check syarat-syarat GA tu?.. Mudah saja kan?.... ^^, 
Aku tag Beth coz dia suka sangat tag aku if dia join GA / Contest.


Dan aku pilih gambar ni coz bagi aku ia mempunyai nilai sentimental...
...Suatu ketika dulu, aku pernah berjasa... Pengorbananku tidak ternilai harganya...

 (Tepat 10 Patah Perkataan)






GooD LucK aLL..... !!!!!!







 P/S : Hari Contest & GA.... ^^




7 comments:

beaty on 21 February 2011 at 21:11 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tadi lagi sa tau ni but lum ada masa lagi lenn..okie...alalal ko suda pula amik ni gambar tadi basikal ni ja sa ingat niedy punya gambar..

Edy Zaidi on 21 February 2011 at 21:19 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 21:19 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha... ni ka plak yg ko blang ko mo tag sa tu, beth?... Sama gambar pilihan lagi tu... heeee...

nelly on 21 February 2011 at 21:29 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gud luck ..

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 21:42 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

EdY : Mesti join punya.... hehe.. harap2lah.... Kalo tak pun, GA seterusnya ada lagi kann??

nelly : thnx, nelly....

Just on 22 February 2011 at 08:57 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

phewitttt sama tu gmbr Lenn!

beaty on 22 February 2011 at 09:07 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iya ni la yang sa mau tag ni..enta sapa lagi yang akan jadi mangsa ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men