Wednesday, 23 February 2011

CONTEST JIKALAU AKU DORAEMON...



Kan dah cakap aku suka contest/GA... hehehe... Janganlah bosan kalau akhir-akhir ni n3 aku asyik contest/GA saja yaaa... ^^. Tuan punya contest (IKA) telah meninggalkan comment pada salah satu n3 contest/GA yang aku join. Dia ajak aku join dia punya contest pula. Inilah hasilnya.... Syarat-syarat contest ada di sini.



Heheheeee... Aku tag Beth (saja nak kenakan dia... hehe), Wen & Zeah... Dengan ucapan "korang carilah idea yg kreatif-kreatif coz Tarikh Tutup contest ni jatuh pada 31 Mar 2011. Ada banyak masa lagi.."..





P/S : Harap-harap aku tak keluar tajuk contest la yerr... huhuhh...




16 comments:

Nurul Atika on 23 February 2011 at 17:21 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hee~ ika pun nak kaye gak..hee~

gud luck yunk..

LennMommaChubby on 23 February 2011 at 17:28 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thnx, ika.... hehe

beaty on 23 February 2011 at 17:52 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakak.....nanti sa buat..ada lagi sa hutang ko owh tu....black n white pic...2 suda hutang ni

LennMommaChubby on 23 February 2011 at 18:02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bayar tau... Jgn tak bayar... Ekceli.. Bnyk lagi hutang ko sm sa tu nanti... sa ada mo tag ko lg ni... kwang3...

Cik Yana on 23 February 2011 at 18:28 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pehhh~ ganas la Cik Lenn punya impian kalau jadi doraemon. Good Luck tuk kontest ni :)

Wen on 23 February 2011 at 19:27 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alop kak... ngehehehe.... ni yg xtahan ni kak.. bila di tag dengan GA yang menarik ati.. kalau bukan adiah tentang contest tu hahaha nak join ( walaupun otak saya ni tengah serabut dengan bermacam asgment) hehe tunggu pembalasan saya kak. hehehhee

macam2je on 23 February 2011 at 21:30 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiya! susah la mo untung klu begini....klu semua kaya x urg mau utang2 :(

LennMommaChubby on 23 February 2011 at 22:22 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Yana : hehehehee.. ikut sedang hati dan usus dia saja kan... well... thnx, cik yana...

Wen : Alaaa... Buat dulu la ko punya asgment tu. Lama lg bh ni... 31 Mac 2011..

macam2je : aik... ko ah long ka???? atau ko hanya mau tolong????... hehe... main2 aarrr....

♥Princess Delliza♥ on 24 February 2011 at 03:35 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..momma..camne nak join contest doraemon tu? ajarkan princess leh? princess baru lagi dlm ber blog ni..lagi satu nak tag camne?

Afzainizam on 24 February 2011 at 05:05 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

nak bukak kilang dorayaki beso2

unknown girlz on 24 February 2011 at 08:16 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..cm comel jer GA ni..
doraemon yg comey! gud luck ;)

LennMommaChubby on 24 February 2011 at 09:40 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Princess : Hi, princess... kalau sy tahu u berminat nak join contest/GA, i tag u dari dulu lg. Ada satu lg contest. Nanti sy tag u k... Pas tu sy akan berulang-alik ke blog princess utk memberi tunjuk ajar setakat yg sy tahu. Sy pun masih baru sbnrnya... hehehe...

Afzainizam : Hello juga... ^^.. Terima kerana sudi berkunjung. Kunjungan akan berbalas... Salam persahabtan juga ya...

unknown girlz : Memang comel.. Macam doraemon juga... ^_^ V

~~su manje~~~ on 24 February 2011 at 10:24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,,,,
ziarah pagi...

"Post Terbaru SuManje...cek it..!!"

kalau sudi jemput singgah post terbaru Sumanje

Thanks so much

LennMommaChubby on 24 February 2011 at 11:46 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi, sumanja.... thnx... akan menziarahi blog u kejap lg...

♥Princess Delliza♥ on 24 February 2011 at 15:44 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq momma..... =)

LennMommaChubby on 24 February 2011 at 16:14 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

welcome, princess...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men