Sunday, 20 February 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL



Yeeeehhaaaaa!!!!! Aku hendak join contest lagi... me220784 yang telah bertanggungjawab mengajak aku untuk men'join'kan diri dalam contest ni. Contest ni agak menarik kerana menjadikan gambar black & white sebagai bahan yang dibawa ke muka "pengadilan" ^^,. Hadiahnya >> RM100.00. Siapalah yang tak nak kan...?? Hehehee...

Syarat-syaratnya mudah sahaja... Seperti biasa kenalah follow si empunya contest dulu.. Kemudian, letakkan banner contest ni di side bar blog beserta dengan linknya sekali. Lepas tu buatlah entry tentang contest dan idea hadiah yang di'damba'kan sekiranya menang ^_^. Ayat tak perlulah melalut-lalut. Tuan punya contest mahu yang simple-simple saja. Lagi senang dia nak buat perbandingan... Contoh ayat ada di sini. Haaaa... Inilah syarat yang paling aku suka, tagkan 5 orang untuk join contest ni. Aku tag Beth, Jue, Mrs.MyGamanBorneo, Zeah &Wen .Tarikh Tutup 01 Mac 2011.    


Dan inilah pic yang aku pertaruhkan... 
 


 Kalau menang, aku akan masukkan terus RM100 tu ke dalam akaun anak aku sebagai tambahan wang simpanannya..



Good LucK ALL....!!!! 







P/S : Suka join contest ^^

10 comments:

beaty on 20 February 2011 at 23:02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boley tahan tu...len

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 08:32 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bh join la beth... sa tag ko tu...

beaty on 21 February 2011 at 09:23 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak...mau cari gambar la ni...adoiiii

me220784 on 21 February 2011 at 11:05 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anda mesti menang, giler comel gambar nie. saya tarik drilah :P. pastikan follow 2 blog tuan empunya contest ya. all the best!! :)

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 11:36 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : Cari la beth... gambar kamu dua... hehe

me220784 : hahahah... ada kah nak tarik diri... ^^. gambar biasa saja... tp bermakna buat sy... Gud Luck k.... ^^

.fadzmie.met. on 21 February 2011 at 12:46 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oldskool + cute = superb! good luck ya! :)

LennMommaChubby on 21 February 2011 at 15:24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terima Kasih, fazmie.met... ^___^

Nurul Atika on 21 February 2011 at 23:18 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom join contest ni lak, http://ikachenta.blogspot.com/2011/02/contest-jikalau-aku-doremon.html

siti fatimah on 31 March 2011 at 15:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam & hye.. terima kasih sebab join contest ni ! good luck ya :)

siti fatimah on 31 March 2011 at 15:05 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam & hye.. terima kasih sebab join contest ni ! good luck ya :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men