Monday, 28 February 2011

Segmen : Saya & Nama Blog




Princess tag aku lagi.. Memang dia sudah ketagih tag-mentag contest/GA ni... ^^. Tak menjadi masalah bagi aku coz aku memang suka contest/GA. Balik-balik cakap ayat ni... Ngeee...   Sila klik di sini untuk melompat ke page tuan punya segmen.. Syarat-syarat ada dalam tu..

URL Blog aku http://kodoutulu.blogspot.com/..Perkataan ini aku ambil dari bahasa Dusun/Rungus [salah satu etnik di Sabah.. Maklumlah... aku ni kan anak jati Sabah  ^^]. Perkataan tu membawa maksud keras kepala. kodou = keras, tulu = kepala. Pasal apa aku pilih URL ni?.. Pasal aku memang keras kepala dari dulu lagi... kwang3..... Oopppsss... Tak adalah... Sekadar mahu buat kelainan.....Hahaa...
Okey.... Nama Blog : LennMommaChubby Punya Blog... Dan yang berikut ni adalah penjelasan untuk nama blog tersebut... Lenn = nama panggilan untuk aku...  Momma = seorang ibu....  
Chubby = memang chubby la... apa nak dikata... -_-

Aku tag kawan-kawan blog yang sama coz diorang mesti buat kalau kena tag... 
(jangan marah balik-balik aku tag kamu k......^^)










P/S : Busy-busy macam ni, inilah n3 segera yang dapat aku buat... 

12 comments:

Ellen on 28 February 2011 at 11:40 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam best ja segmen ni sis..hehe

LennMommaChubby on 28 February 2011 at 12:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bah buat la... simple jak ni... ^^

beaty on 28 February 2011 at 12:31 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti sa buat ya len

me220784 on 28 February 2011 at 13:09 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak join boleh?

LennMommaChubby on 28 February 2011 at 14:16 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : Tunggu ko free dulu la, beth... Kalo bz nanti2 la...

me220784 : dipersilakan.... ^^

Alinkiwi on 28 February 2011 at 14:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh...best bahh..(i'm trying to speak sabahan here...heheh)...dapat blaja bahasa dusun lg..i like...thnx for joining..=)

LennMommaChubby on 28 February 2011 at 14:27 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi, alinkiwi..... ^^ Wlcome....

Jawahir Madeaming on 28 February 2011 at 15:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun kodoutulu jugak...hehehe

Edy Zaidi on 28 February 2011 at 22:40 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rajinnya join segmen2 ni..:)

Edy Zaidi on 28 February 2011 at 22:41 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

p/s : tolong vote for my slogan...step2 untuk vote ada kat bawah banner my blog..tq so much...:)

LennMommaChubby on 28 February 2011 at 23:13 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jawahir : smua org pun kodoutulu bah...

EdY: if bz sangat ni saja la n3 yg sy dpt buat, edy..... woookeyyy... will vote....

fawzeah zea on 1 March 2011 at 09:48 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lenn aq maw gak join cntest,yg ko tag aku 2 tapi aku xbrapa pndai =< bab aq masi bru br blog nie,,,

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men