Monday, 21 March 2011

asleenda 1st Give Away




Semangat baru muncul hari ini. Baru sahaja hendak cuba menyelesaikan tag-tag yang tertunda, muncul pula satu tag baru. Jadi aku buat tag yang baru ni dululah.... Princess tag aku GA ni. Syarat-syarat tak susah...Follow, buat entry, letak banner dekat side bar dengan link sekali dan tag kawan-kawan lain untuk join GA ni. Aku tag Beth, Jue & MrsMyGamanBorneo.

**Sila klik banner di atas tu untuk join GA.







P/S : Aku suka Tarikh Tutup GA ni. Ada kena-mengena dengan aku. 08 APRIL. ^^

5 comments:

beaty on 21 March 2011 at 11:27 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sa lagi tag ko nanti ahh

♥Princess Delliza♥ on 21 March 2011 at 11:31 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

YERRR...MOMMA WAT JUGAK AKHIRNYA,..HIHIHI..TARIKH PE TU MOMMA? BEZDAY MOMMA YER... =)

LennMommaChubby on 21 March 2011 at 11:49 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : O.k bh kalo ko... ^^

princess : yupp... kena tag, mesti la buat... macam tau2 jer la, princess ni... ^^

as ♥ Leenda on 24 March 2011 at 16:11 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok cun..
gud luck..:)

LennMommaChubby on 24 March 2011 at 16:35 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thnx, asleenda... ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men