Wednesday, 16 March 2011

PeRNaH KaH AnDa MeNGaLaMi PeNyaKiT GaNJiL iNi....????






Hallo kepada semua followers dan visitors yang budiman.... Terima kasih kerana tetap setia berkunjung... Aku hendak bertanya (kepada blogger-blogger sekalian)... Pernahkah kamu tiba-tiba rasa malas yang teramat sangat untuk meng-update blog walaupun ada idea dan banyak tag yang kamu perlu buat??... Pernah tak??.... Itulah situasi yang aku hadapi sekarang ni... Dulu aku sangat rajin. Setiap hari sekurang-kurangnya ada satu n3 yang aku share dalam blog. Tapi akhir-akhir ni semangat berkobar-kobar seorang blogger tu hilang. Aku masih mencari-cari ke mana perginya semangat itu.... Ada sesiapa tak yang  boleh tolong carikan.....?? Aku rindulah........ Huwaaaaaaa..... Walaubagaiamanapun, aku masih lagi BW setiap pagi ke blog followers aku yang best2 belaka... Oh!... ya... Lagi satu perkara... Sekarang ni aku sudah tidak ligat berkempen mencari follower macam dulu. Korang pernah alami situasi ini tak???..Sebenarnyaku risau aku tak mampu BW di kesemua blog followers aku.. Huhuhu... Mana adil kalau dia datang jenguk aku tapi aku pula tak dapat balas kunjungan dia kan.... Akan tetapi, kalau ada sesiapa yang berminat hendak follow aku, followlah saja ya... Aku tetap akan follow balik dan blog korang sudah semestinya akan masuk dalam bloglist aku. Kan itu adat dah jadi dalam dunia blog.. Orang kata saling menyokong antara sama lain barulah baguskan..... Ada semangat kekitaan... ^__^ 
Okeylah... Aku masih mencari "benda" tu lagi.... Harap aku jumpa.... =(








P/S : Sila abaikan saja n3  gila-gila ni....

13 comments:

Just on 16 March 2011 at 16:21 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lenn, sia kan nda brp follow org sbb sia mo follow yg mmg sbb sia mo follow bkn sbb sia mo tmbh follower sia sendiri.. ;p

LennMommaChubby on 16 March 2011 at 16:47 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha.... Sa lain, Just... Mcm terbakar semangat sa kalo orang follow sa. Tp skrg ni takut plak sa terlampau ramai follower. Nanti tak habis BW 1 hari....

beaty on 16 March 2011 at 20:06 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sa selalu bw d list sa ja..kalo ada datang pengomen baru sa akan p blog dia sebab x ble ingat semua

Edy Zaidi on 16 March 2011 at 21:01 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeahhh..penyakit tu mmg dah melarat dalam diri ini..

LennMommaChubby on 17 March 2011 at 08:03 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : Tu la pasal sa berenti "berkempen".... Siapa mau follow... follow saja la... ^^

Edy : Jadi memang "penyakit" sy ni tak ganjil la kan.... Semua org pun kena serang dek penyakit ni juga... hehee

Ellen on 17 March 2011 at 08:26 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sa pun pernah mengalami begini sis..lama juga oh..tapi sa pura2 kasih jeles diri sa nampak orang semakin maju...saya pun mau juga...

Pelan pelan ko cari semangat ko balik , jangan biar terkubur..hehe..

Thanks kio sebab selalu p blog sa...

LennMommaChubby on 17 March 2011 at 09:12 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sa sedang cari la ni... Mungkin terlalu banyak benda yang sa mo buat bh... Tu la pasal macam sa low mood sikit d c ni... Wlcome bh... Siok bh dtg sana blog ko tu... Bnyk isu2 semasa n maklumat yang berguna... ^^

Mrs.MyGaman BorNeo on 17 March 2011 at 11:05 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha ... sekarang penyakit ganjil tu menyerang saya lenn. Hari ni Day 4 utk 10 Day You Challenge tp mls btl mau buat sbb internet slow sgt mau upload gbr.

Krg ni pun mau BW pyh sgt sbb lmbt loading.

LennMommaChubby on 17 March 2011 at 11:29 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Naaa kan sa bilang.... Bukan sa saturang saja yang sedang sakit sekarang... huhuhu

Sumandak Kinabalu on 18 March 2011 at 15:46 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya pun sedang mengalami situasi yang sama. Telampau banyak blog saya follow sampai nda larat mau lawat...apapun, saya sudah jumpa satu penyelesaian. Siapa datang komen, saya komen balik atau lawat balik blog dia. Melainkan saya busy tahap gaban (hehe)...

LennMommaChubby on 18 March 2011 at 17:53 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sumandak kinabalu : Tu la yg buat sy pening tu. Mcm tak bagus pula kalo tidak BW kan.... Terutama blog followers n blogger2 yg selalu dtg lawat blog kita. fening2....

unknown girlz on 21 March 2011 at 08:44 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pernahhh..
hehe..yups..dulu la taksub nk cari follower tapi follower yg ada pun x TER-blogwalking..insaf~
(blogger itu --> Saya)

LennMommaChubby on 21 March 2011 at 08:58 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

unknown : mengalami situasi yang sama.... ^^..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men