Thursday, 10 March 2011

CaBaRan HaRi KeTiGa '' 3 ''






Cabaran  3 :  FILEM (films)



FANTHAGIRO ~The Cave Of The Golden Rose

[[....Movie ni popular sewaktu zaman kanak-kanak riang aku. Siapa pernah tengok cerita ni? Ingat Fanthagiro? Romualdo? Tarabas?? ^^  Best cerita ni... Mama selalu marah aku tengok coz ada babak2 yang hanya sesuai untuk orang dewasa.... ^^]]



KUCH KUCH HOTA HAI

[[....Filem hindustan pertama dan terakhir yang aku minati....Aku boleh hafal hampir semua lirik dan melodi lagu dalam KKHH ni... Dan yang tragiknya masih hafal lagi sampai sekarang... Ngeee..... ]]



TITANIC

[[....Filem ni famous di kampung aku  masa aku tingkatan 2 (kalau tak silap). Waktu tu dari beg sekolah sampailah ke pencil case, semua berjenama Titanic..... Siap lekat-lekat sticker lagi...^^]]








P/S : Bnyak lagi sebenarnya (termasuk horror movie),,,, Aku dan Beth berkongsi minat pada Titanic rupanya.. Hahahaa

10 comments:

Just on 11 March 2011 at 09:42 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alalala.. sia pun suka tu fantaghiro!!

Ju3 Spac3 on 11 March 2011 at 12:32 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi..Lenn..Saya suka juga tgk tu movie THe Cave of the Golden Rose...Lamna sdh tu kan...

fawzeah zea on 11 March 2011 at 13:35 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuch kuch hota hai n Titanic...kt kg aq famous gla oo time 2,,cita Titanic kluar akak ting 2..aq bru darjah 1,,hehehe
kuch2 hota hai,lpa suda aq ending cerita nie...cerita skit ka..hehehe ;)

beaty on 11 March 2011 at 14:24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah ada jua titanic kan..heheheh

me220784 on 11 March 2011 at 15:20 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

momma! semua filem tu saya suka!! suka aangat!! kita serupa!! :)

LennMommaChubby on 12 March 2011 at 08:42 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Just : Siok kan, just.... ^^

Jue : Hi... iya ka... hahaha... lama suda ni... waktu sa skolah rendah lagi....

zea : Muda lagi bh c zea ni plak... ^^ Happy Ending tu KKHH tu. Rahul n Anjali juga tu....

Beth : Mesti la, beth... sampai nangis2 ni tengok... huhuhuh....

me220784 : realy??.. wahhh... hehehe

mOoN on 12 March 2011 at 09:15 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka Fantaghiro...rasa cam mo tgk lagi movie tu...hurm~

kak bz on 12 March 2011 at 10:51 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minat the cave of the golden rose, dlm slot dunhill double tv2 dulu. jatuh cinta sama si tarabas biar pun dia jahat

-ilyannur- on 12 March 2011 at 22:40 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaa.. baru ingat bah cerita tu. waktu tu sa budak2 lagi haha..tp mmg best!

LennMommaChubby on 14 March 2011 at 08:44 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moon : sy pun sdg cari dvd (kalau ada la) fanthagiro tu...

kak bz : best kan jalan cerita muvi ni....

illyanur : tapi masih ingat bah kan.. hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men