Thursday, 24 March 2011

PeRSoNaLiTi WaNiTa MeLaLui WaRNa LiPsTiK PiLiHaN


Aku kurang pasti sama ada hal ni tepat ataupun tidak sebab tiada sebarang bukti yang mampu menyokong kesahihannya. Dipetik dan diubahsuai daripada sebuah majalah WANITA edisi lama. Aku hanya kongsikan di sini sebagai bahan bacaan ringan semata-mata ya.... ^ ^


1. Lip Gloss Tanpa Warna
- Seorang yang ringkas dan tidak sulit untuk difahami.
- Gemarkan hidup yang aman damai.

2. Pink Berkilat
- Romantis dan berjiwa penyayang.
- Tidak suka mencari masalah dengan orang lain.
- Agak sensitif walaupun dari segi luaran dia kelihatan sangat tidak kisah.


3. Coklat
- Mempunyai keyakinan diri yang tinggi serta stabil dari segi emosi.
- Mereka sangat setia dan boleh dipercayai.

4. Ungu
- Berpegang teguh pada prinsip diri.
- Tidak gentar dengan cabaran.

5. Jingga/Oren
- Berdedikasi terhadap kerjaya/pelajaran.
- Bersifat lemah-lembut tetapi keras hati.

6. Merah
- Sangat gemar menarik perhatian.
- Tidak suka diperlekehkan.
- Baik hati.



(gambar pinjaman dari Google)





P/S : Heiii... perempuan-perempuan di luar sana... Apa warna lipstik kamu hari ini?? ^^

18 comments:

beaty on 24 March 2011 at 10:28 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sa suka warna yang natural ja ni lenn..

wah mau tukar p ungu la ni...sebab sa peminat ungu ni

LennMommaChubby on 24 March 2011 at 10:38 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bagus bh tu ungu tu.... ^^... Kebanyakan lipstik sa warna coklat keoren-orenan.. ^^

Cik Yana on 24 March 2011 at 11:49 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau tak pakai lipstick ape personaliti die? Hahaha~ Cik Yana tak boleh pakai lipstick. Bibir jadi kering nanti, pakai lipgloss pun camtu gak :)

LennMommaChubby on 24 March 2011 at 12:27 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entahlah, cik yana... momma ceduk ni pun dari buku lama. tak pasti sangat betul atau tak... kalau bibir mcm cik yana, sapu saja la vaselin intensive care tu... Nampak mcm pkai lip gloss juga n dlm masa yg sama dia lembabkan bibir. ^^

Jue Space on 24 March 2011 at 15:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya suka yang No 2..Tapi tak lah pink terang mcm tu...huhu...

LennMommaChubby on 24 March 2011 at 15:28 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha... gambar saja tu... tak ada gambar lain sudah yg sa jumpa... hehehehehee... kdg2 sa pkai pink juga tau p keja... ^^

Just on 24 March 2011 at 17:37 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sia pnya lipstick betahan skjap ja.. lps mkan minum teda touch up balik sdh.. malas! hahaha... tp sia besa kaler natural... yg bagus nda payh pakai laki sia bilang! Muahahahah

LennMommaChubby on 24 March 2011 at 17:54 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sa ikut mood juga tu. kalo rajin, sa sentiasa pastikan bibir sa berseri-seri. tp selalunya pagi b4 p keja pkai pas tu ptang tem pulang dr keja, pucat suda. hahahaa

unknown girlz on 25 March 2011 at 11:22 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..rini pki lip gloss jer :D
simple.
purple tu nmpk mengamcam la..hee

LennMommaChubby on 25 March 2011 at 12:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yupp.. purple tu nampak cantik.. ^^

-ilyannur- on 25 March 2011 at 15:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sa kurang bah lipstik ni. tp kalau ada pun slalu warna pink lah

sudirman on 25 March 2011 at 16:03 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeh..tq ada list blog saya dalam blog awak..nnt saya masukkan awak jg..tq...

♥Princess Delliza♥ on 25 March 2011 at 17:33 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MOMMA... JOM JOIN.. http://princessdelliza.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

LennMommaChubby on 26 March 2011 at 09:03 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ilya : pink... wahh girly owh... ^^

sudirman : wlcome n tqvm, cekgu...

princess : wokeyyy... nanti momma check yerr...

Jumir on 26 March 2011 at 11:07 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah....merahnya mak ngah....

EB on 26 March 2011 at 11:16 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Suka pempuan pki yg biasa2 ja mcm yg 1st skali..
Tp skrg smua pki lipbalm ja sama mcm sya.. hehehe..
Eh mau beli lipbalm la pasni..

cik Dil on 26 March 2011 at 11:22 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

merahh..haha..yg penting point yg baek atii tuh..hehe

LennMommaChubby on 26 March 2011 at 11:55 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jumir : memang merah... tapi lipstik merah tu nampak seksi la... suka... ^^

EB : EB pun pkai lipbalm... wow... mengalahkan saya owh.. saya pkai vaselin 3 in 1 saja...

cik dil : cik dil minat merah la ni yaa?...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men