Saturday, 12 March 2011

CoReT-CoReT WaKtU DiLaNdA MoOD CeLaRu..


~Pinjam Dari Google~

Sebenarnya aku hendak buat Cabaran yang ke-4 untuk 10 Days Challenge hari ni.. Tapi tak jadilah.... USB Cable tertinggal di rumah... Tak dapat nak upload gambar dari HP kalo tak ada benda tu. Aku BW sajalah di blog-blog follower aku yang tetap datang berkunjung di sini walaupun tidak ada n3 yang terbaru dan aku berehat menjengah blog diorang... Follower macam ni lah yang aku suka/sayang sanga-sangat. Thanks kerana sentiasa support aku. Aku buat kunjungan balas kepada mereka-mereka yang berkenaan sambil klik ruangan iklan dekat blog diorang. Rasanya dengan cara tu saja kau dapat membalas balik kebaikan diorang tu... ^^.... I luv my blog visitor........!!!

Semalam aku MC... Bukan demam... Bukan migrain.... Tapi tangan aku menggila lagi.... Teruk sangatlah.... Siapa tahan pakai glove 24jam??? Sensitif tak bertempat telapak tangan aku ni... Aku dihadiahkan lagi dengan dua injection. Kena bagi ubat allergy dua jenis.. Pas tu antibiotikpun dua juga, krim sapu dua... Bil untuk kesemua benda-benda ni buat aku tepuk dahi dan melopong seketika. Nasib baiklah boleh claim... Kalo tak, sesak nafas la aku.... huhu.... Aku benci antibiotik yang lagi satu tu. Bila makan saja, aku akan rasa mengantuk. Sekarang ni mata berat sangat... Aku perlukan bantallll!!!!!!

Nampak tak status Facebook dalam badge aku tu??... Yupp... Aku akan sunyi dan keseorangan sepanjang minggu depan. Kakak aku dan family pergi makan angin ke Miri. Flight malam tadi. Sempat gurau dalam hp lagi minta ampun dan maaf... Manalah tahu ajal sampai coz ada tsunami katanya... Gila.... Benda macam tu pun nak buat main-main.. Haizzzz..... Aku cakap, dia mesti balik kerana aku sedang tunggu ole-ole (kek lapis sarawak ^^) . Errrmmm..... Aku tak ada tempat untuk menghabiskan masa hujung minggu. Selalunya aku lepak dekat rumah diorang. Nampaknya aku akan memerap dalam bilik ataupun keluar berjalan-jalan di megalong sorang-sorang. Huwaaaaaaaa..............


Aisemen.... Aku lapar gila la.... Perut dah berdondang sayang ni... Nak keluar kejap melayan selerapun tak dapat coz aku sedang menyiapkan company product profile untuk sales. Lagipun hujan la dekat luar tu... Walaupun ada payung, aku masih tak sanggup hendak meredah hujan.... Sabar-sabarlah dulu, wahai si boroi perut... Tinggal 45 minit saja lagi ni..... Aku akan jamu kau dengan makanan yang sedap-sedap tapi seimbang ya... Tunggu... ^^






P/S : Inilah kejadahnya bila dilanda mood yang pelbagai... N3 pun agak berterabur dan gila-gila... Maaf dipohon kepada pembaca yang budiman... uhuhuhh....

7 comments:

Mrs.MyGaman BorNeo on 12 March 2011 at 23:20 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alala lenn, terlepas la ko melengkapkan cabaran hari ke 4. saya esok atau isnin start buat cabaran tu.

samizul.net on 13 March 2011 at 00:50 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam ziarah..

Haha, apa ya 10 Days Challenge tu? 10 hari pos blog tanpa edit kah? Ehe..

u/p: Kek Lapis memang sodappp. Kalah KFC. Pesan sekali Ikan Terubuk kak. Berbaloi2, hua2

AnnieMing on 13 March 2011 at 10:01 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hi Lenn.. Kalau kesunyian, buli la blogwalking dan update2 blog juga. ;-)

Get well soon!

kak bz on 13 March 2011 at 10:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takpa makan antibiotik, asalkan baik kan...
mcm mna skrg tangan ok sudah?

jangan dibiar perut bdondang sayang slalu nanti kena gastrik pula.

LennMommaChubby on 14 March 2011 at 08:40 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mrs : ya lorr.. Hari ni baru mo start lagi balik... Tiada line bh d rmha....

Samizul : hi, sam.... boleh bah juga tu.. u pun kna tag ka??...

Annie : Jalan2 la ni, annie.... Tp kalo d rmah tak dpt jalan n update coz teda line ni...

kak bz : muak dah dengan bau antibiotik bah....huhuhuh

Pinung is VizarD on 14 March 2011 at 12:58 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawak n3 ko ne momma..hahaha

LennMommaChubby on 14 March 2011 at 14:08 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lawak meh??????..... Org serius2 la waktu buat ni n3 ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men