Tuesday, 8 March 2011

"1st Giveaway Contest Alin Marlini"




Gemparrr!!!! Tuan punya GA, Alin Marlini tag aku dalam shoutbox.... ^^.... Jadi untuk tidak menghampakan beliau (tapi aku memang suka benda-benda macam ni sebenarnya), akupun join la first GA dia ni sempena Ulang Tahun Perkahwinannya yang ke-11 dan Birthday dia yang ke-32...

Syarat-syaratnya: - 
  1. Sila jadi follower ALIN MARLINI & ALIN SWEET HOMES (Tiada paksaan. Harus ikhlas) ~Aku ikhlas follow bukan hanya kerana GA malah menambahkan pengetahuan di ALIN SWEET HOMES ^^
  2. Sila buat entry korang pasal "1st Giveaway Contest Alin Marlini". Letakkan banner ini juga di sidebar korang. ~Yuppp... Aku sudah buat...
  3. Sila tinggalkan url korang dalam ruangan komen entry ini beserta email korang. ~Yang ni pun sudah.
  4. Sila TAG seberapa banyak kengkawan korang (ikut suka hati koranglah) ~Aku tag orang yang sama.... Beth, Jue, Wen, MrsMyGamanBorneo...

TARIKH TUTUP PENERTAAN : 05 APRIL 2011 (SELASA)










P/S : Beth,  aku pinjam warna ko sekejap... Jangan Marah..... ^^,

2 comments:

nelly on 8 March 2011 at 15:36 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gud luck

beaty on 8 March 2011 at 15:43 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya jadi mangsa lagi kan..hahahah yang sa tag tu kan ko tag 10 urang lagi ahh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men