Tuesday, 8 March 2011

BeTh TaG AkU ->10 Days Challenge







Beth kenakan tag aku lagi... Aku belek-belek benda ni sejak semalam. Tertawan pula hati aku untuk buat tugasan ni.. ^^.. Aku akan mulakan esok sebagai hari 1st Day Challenge.... Tapi sebelum tu aku hendak berterus-terang bahawa semua post untuk 10 Day Challenge ni akan aku buat dalam Bahasa Kebangsaan kerana seperti yang sudah diwar-warkan sebelum ini, penguasaan B.I aku hampir sama dengan bayi yang baru hendak mula bertatih... Ngeeee.... ^__^ Mungkin boleh cakap "Hentam saja bah... Ndak apa juga B.I broken.." Tapi aku masih belum bersedia untuk jadi pelawak... huahahaha... (Pengakuan yang paling jujur di dunia tau!...Jangan main-main..) Ehemmm.... Panjang lebarnya celoteh.... Okey dengan ini secara rasminya aku ingin mengumumkan nama-nama mangsa mereka yang aku tag untuk 10 Days Challenge ni...

Oooppppssss.... Cukup 10 orang tak???
^^ Cukup bah kan...





P/S : Ingat assignment korang taw!!... =)

17 comments:

beaty on 8 March 2011 at 17:49 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

misti buat ni...lagi pun siok jua kan

Just on 8 March 2011 at 17:59 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaa... bhs apa2 pun nda kesah ba.. :D sia pun kena tag ni.. tp nnt baru mo mencabar diri sendiri.. hehehe..

LennMommaChubby on 8 March 2011 at 18:01 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya, Beth... Malam nanti sa buat. Lagipun boleh kasi auto post kan... ^^

nelly on 8 March 2011 at 18:02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak buat macam mana ni ?

LennMommaChubby on 8 March 2011 at 18:10 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Just : Iya bah, just... mo buat suda ni mlm ni... ^^

Nelly : senang saja... 1st day challenge tu upload gambar u.... 2nd day challenge tu kongsikan dua buah lagu.... 3rd day tu tiga filem dan begitulah seterusnya sehinggalah ke cabaran hari terakhir.

Mrs.MyGaman BorNeo on 8 March 2011 at 18:23 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam mana jg 10 day you challenge ni lenn? nanti saya tingu yang ko buat dulu la :)

gunsirit on 8 March 2011 at 18:57 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tidak payah malu pasal broken English, English is not our 1st language jadi mesti ada salah punya. Terus kan saja menulis English, lama2 improve tu..

.fadzmie.met. on 8 March 2011 at 19:20 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah. ada lagi tag! haha. suka btul sy. hehehe.

Mixhedryanson on 8 March 2011 at 20:42 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib nda kna tag..

Wen on 8 March 2011 at 21:18 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahaha aku kah mangsa yg kedua? walaupun kedengaran agak kejam. tapi xpa ki KAK LEN hehhee.. nanti sa buat kio... hehe

Ju3 Spac3 on 8 March 2011 at 21:37 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lenn...yang ni, ko x tag nama saya kah..? heheh..Ko lambt bah, c beaty sdh tag saya..bah saya mau buay sdh nie skrg..heheheh

nelly on 8 March 2011 at 22:53 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ini dah keberapa ?

LennMommaChubby on 9 March 2011 at 10:18 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mrs : Kira2 mo buat smalam tp line tu bah... amsalah btul... Mo buat hari ni selepas buat tag ko tu....

guns : aiyaaaa sigu guns... sa malu bh... sot kan... kalo mo diikutkan buat pa mo malu... ramai juga yg cakap broken2 punya BI... tp... sa malu bah... eiii...


fadzmie : suka kena tag ya.... nanti lain kali sa tag lg

mix : dont worry... coming soon... ^^

wen : kakak memang suka tag ko bah, wen...

Jue : tu la pasal sa tidak tag ko suda.... huhuh

Nelly : Ini belum apa2 lg, nelly.. Baru nak kasi tau kena tag ni... ^^

Pert Alpah on 9 March 2011 at 20:29 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anna ada tag! lama sudah x di tag (kalo fb selalu la) haha.. bah aku akan usahakan.. la.. jumaat ka gitu...hehe

LennMommaChubby on 10 March 2011 at 08:59 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bh nanti2 la ko buat bh.... ^^

Hafiz on 15 March 2011 at 11:23 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiyaa.. sya tia pandai nie lenn uhuhu >.<

LennMommaChubby on 15 March 2011 at 11:42 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

senag jak ni.. ko men hantam jak la kalo ko ada masa k... ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men