Monday, 14 March 2011

CaBaRaN HaRi KeEmPaT " 4 "




 Cabaran  4 : BUKU (books)

KOLEKSI SERAM (Novel Grafik)

SCARY EVER AFTER (Karya :  John Ho)



Buku Motivasi

Detektif Conan ^^


Buku-Buku Resepi (Dipetik dari majalah Wanita)







P/S : Gambar semua buku hanya dipinjam dari Google (tu pun hanya sebahagian saja yang aku jumpa) Cable tertinggal lagi... Haizzzzz......

5 comments:

unknown girlz on 14 March 2011 at 09:40 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..x berani la nk baca cerita seram :p

selain itu ok jer ~

beaty on 14 March 2011 at 10:30 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dui belum lagi sa buat owh..nanti ada mas asa buat la ni

LennMommaChubby on 14 March 2011 at 10:44 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

unknown girlz : best bagi yg minat....

beth : sa mo kasi habis dulu ni tag 10 days ni baru sa buat tag yg lain,,, betimbun suda tag sa ni... huhu

Mrs.MyGaman BorNeo on 14 March 2011 at 21:54 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah ... c lenn suka baca detektif conan hehehe. cute nyer :)

LennMommaChubby on 15 March 2011 at 08:12 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

^^... dari dulu lagi suka baca ni... hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men