Monday, 21 March 2011

Ct Arina 1st GiveAway




Princess tag aku GA ni. Kalau pasal GA / Contest, dia memang rajin tag aku. ^^. Aku join coz hadiah GA ni adalah benda yang aku suka. Nak tahu apa hadiah yang aku maksudkan tu?... Check di sini...
Aku tag : Beth







P/S : Yang tak kena tag if nak join pun boleh... ^^

6 comments:

♥Princess Delliza♥ on 21 March 2011 at 12:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihihih..suke yer..nnti princess tag lagi k...tp kalo xtag jgn mare...tgk blog princess semua GA jer.. HIHIHI.. nak join jum la k..

LennMommaChubby on 21 March 2011 at 12:40 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Its o.k..... Aku buat yg kena tag saja. Rasanya macam tak larat join GA/Contest banyak-banyak (walaupun aku suka kedua-dua benda tu)

-ilyannur- on 21 March 2011 at 13:33 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lenn gud luck!

LennMommaChubby on 21 March 2011 at 14:47 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thnx, ilya... ^^

Ct Arina on 24 March 2011 at 13:13 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq join n gudluck ye^^

LennMommaChubby on 24 March 2011 at 15:26 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wlcome... ^*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men