Friday, 7 January 2011

1sT GiVeAwAy TiNiE >> (zon2u)



Beth yang "tag" aku untuk join giveaway ni. Aku suka giveaway.. Hehehe....
Ni second giveaway yang aku join..

1. Jadi follower Tinie
~ Done


2. Buat entry pasai GA ni, jgn lupa tepekkan di sidebar beserta link
~ Done

3. dah siap tu semua tu bagi tau Tini tau di ruangan komen
~ O.K

4. tagkan 2 orang rakan..

~Aku tag :

gunsirit
Anne

5. tarikh tutup penyertaan 14/1/2011 (kul12.00 tengahari)

Hadiah-hadiah adalah "misteri".... MySpace



P/S : Lambat sikit buat entry.... HuhUhu... Sowy.....

4 comments:

josrevalution on 7 January 2011 at 13:51 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ui,,,pa lah kunun present dia nie..hehe..lau awek sy mau lah..hahaha..
lah npa lmbt buat posting?kan senang bukan juga guna msa yg pnjg.20 mnit pun dah ckup,,kalau blog untuk luahan hati cth>hari ini aku tak tdg keja sebab2 tertntu,dan hari ni p shopng dgn tanak wagu,,,cmna?hahaha,,,

LennMommaChubby on 7 January 2011 at 14:24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jos : misteri dia blang... tak tau apa.. join saja ni... hehe... Kalo terlalu banyak keja, pos yg pndekpun susah mo create owh.... huhuhu...

josrevalution on 7 January 2011 at 14:35 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh...nanti esok sy try join..manatau dapt emas..hahah..am,,lau pendek pun susah cuba try pendekan lagi sependek pendeknya cth.info minda>burung unta mempunyai biji mata lebih besar dari otaknya..hehe,,pendekkan?sebem=narnya lau sy post mcm nie hanya tu pembawa je,cntoh>post berguna post di bwah ni lah..

LennMommaChubby on 7 January 2011 at 15:02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bh join... Jgn tak join....
Erm... 'genre' yang sa pilih bukan yg mcm tu punya gia... Huhuh....
Sa punya ni mcm story2 but ada juga yg berguna la mcm dalam pos2 sa yg tahun lpas tu... Sa tak la juga tulis benda yg tak bermanfaat langsung... hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men