Friday, 7 January 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...





Giveaway lagi.... Tagging by my BFF >> Beth. Saja nak cuba-cuba.... Wish me luck!

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
~Done

2. Jadi follower blog ini...
~Done

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
~ Aku Tag : eugene (M) & Nanie (F)

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
~Done

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

Dan inilah hadiah-hadiahnya.... Perfume beb! Siapa yang tak nak....




P/S : I luv "giveaway"... hehe MySpace

6 comments:

E.d.Y on 7 January 2011 at 11:56 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

LennMommaChubby on 7 January 2011 at 12:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wlcome... ^_^... Thnx, EdY....

beaty on 7 January 2011 at 15:55 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yey..len ternyata ko busuk..kuang kuang

LennMommaChubby on 7 January 2011 at 16:36 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jan gitu bh..... Sa mandi d opis setiap selang 10 minit baru ko tau... hehe

gunsirit on 8 January 2011 at 10:52 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Emmm..saya pun kana tag..tapi blum buat emm lagi..ehhee. Cut and paste buli bah kan?

LennMommaChubby on 8 January 2011 at 13:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko hantam saja, guns... Past saja pun bulih... hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men