Monday, 10 January 2011

AhaD -HaRi UnTuK RaMbUt.... ^__^


Tengah hari hari Ahad, kakak aku mengajak aku jalan-jalan di Donggongon. Letih juga jalan-jalan. Tapi seronok... heheheh... Pada sebelah petang pula kami menghantar Nicole dan Yong ke St. Thomas. Sementara menunggu Nicole dan Yong habis [Sunday School] ; aku, sis Doy serta dua orang lagi anak buah aku (Junior & Baby) pergi "mansau-ansau" di Kepayan Ridge (central mall) . Berikut adalah agenda utama kami untuk pergi ke sana... Tadaaaa......!!!

Hair Saloon yang dipilih

Junior yang first

My sis.. Sedang tunggu turn..

Sempat berposing dengan Baby

My sis..

PEACE dengan gaya rambut baru -Junior.

"Baby, U punya rambut panjang owh... Mesti gunting ni " -Junior

"O.k... " -Baby...

Its me! Syok sendiri ambil gambar...

Nicole dan Yong terkejut beruk tengok gaya rambut baru kami selepas diorang keluar dari Church. Kami singgah makan ikan bakar di Vin Lap Restaurant kemudian barulah kakak aku menghantar aku balik.
Hari yang memenatkan tapi aku happy coz sudah lama tidak keluar dengan kakak dan anak-anak buah..
Aku tak makan malam. Lepas mandi, tengok AJL..





P/S : Nyaris lambat bangun pagi...

6 comments:

gunsirit on 10 January 2011 at 20:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya pun baru gunting rambut yg sunday...kasi pinndik butul..sayang jugalah rambut yg sya piara 1 bulan lebih!

LennMommaChubby on 10 January 2011 at 21:21 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bh sama plak hari rmbut kta, guns.... Baru 1 bulan ko syg dah?... Sa mo brapa tahun sudah ni... Tp trpksa guntin coz rosak dah ujung dia....

E.d.Y on 11 January 2011 at 08:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..rambut baru ke?

LennMommaChubby on 11 January 2011 at 08:18 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

E.d.Y : Rambut rosak... huhuhu... kalau tak, aku tak nak rambut baru...

beaty on 11 January 2011 at 08:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ui na....

LennMommaChubby on 11 January 2011 at 09:22 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe... smua kami gunting rambut pada hari yg sama, beth...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men