Saturday, 22 January 2011

TaG DaRi EZURAH


Memandangkan orang yang tag aku ni menjawab soalan peperiksaan ni dengan menggunakan Bahasa Kebangsaan, so aku dengan automatiknya akan menggunakan bahasa yang sama. Lagipun B.I aku sebenarnya hancusss...... huhuhuhuh (pengakuan berani mati)... Ni lah foto rasmi pencetus soalan yang lebih kurang macam sesi suai kenal ni....



~Two questions about your blog~

What is your blog's title and reason to make it yours
Mindai Haring tu dalam bahasa ibunda aku (Rungus) bermaksud ibu yang mempunyai seorang anak. So, Si Mindai Haring tu merujuk kepada akulah. Kan ni blog aku... hehee...



Your blog is categorized as a? ;personal, photography, food, place, fashion etc...
Mula-mula aku create blog aku ni memang agak personal lah juga coz lebih banyak kisah aku (label : My story). Tapi sekarang aku lebih suka sharing benda-benda yang aku rasa penting dan menarik untuk dikongsi. Jadi... Apa kategori blog aku hah??!! Aku sendiripun tak tahu ni... etc kot.... kwang3...



 ~Randomly about you~


Your favorite colors.
Minat gila >> Hijau
Minat >> Hitam
Minat gitu-gitu saja >> Brown, Biru, dll...


What is your happiest childhood memory?
Banyaklah.... Nanti kalau senaraikan satu-satu jadi macam novel pula... Erm...Yang paling happy dan aku tak pernah lupa, Birthday aku pada setiap tahun,... mandi hujan sampai demam, main masak-masak (masak berudu dalam tin sardin. pakai api betul. selepas mendidih, sepupu aku makan betul-betul berudu tu... hahahaha)..

What is your all time favorite song? Link it from youtube etc.
Melawan Kesepian -Dato' Siti Nurhaliza


What was the last song you heard?

The Show >> Lenka


What is your favorite song during exercise/working out?
Mulan Jameela >> Wonder Woman.... ^_^



What song will you hear to get you sleep at night?
Debussy Collection...


Who was the last person you messaged?
Mama.



What was the best vacation you ever had?
Jangan tergelak kalau aku terlalu berterus-terang. Aku belum pernah pergi ke mana-mana yang di anggap sebagai "vacation"... [Kesiankan....]



Food and beverages?
Tuna Sandwich, Chocolate, Tea dan semua jenis masakan mama aku... heeee... OOoooopppsss.... Tertinggal satu benda. Ais Krim.... Yummy.....



~Your favorite quote~
There are no accidents…
there is only some purpose
that we haven’t yet understood.


(Deepak Chopra)



~Your inspiration photo~



~A smiling picture of you~



Sorry la kalau bukan macam gambar senyum.. Ni saja yang aku ada dalam PC (office).

Aku TAG semua follower aku... Inilah masanya untuk mengetahui serba sedikit tentang diorang... Kepada semua follower, sila check blog anda ya.... ^_^






P/S : Banyak sangat "dugaan" sewaktu aku menyiapkan benda ni. Telefon berdering.... Kena sound oleh "ms. perfect"...dll.... Nasib baik siap juga akhirnya....

18 comments:

beaty on 22 January 2011 at 11:34 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Suda sa buat awal dai ko lagi len..hehehe

Pinung is VizarD on 22 January 2011 at 11:44 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha ko urg rungus pula..
heheh baru ku taw tu maksud header blog ko tu..
seantero dunia aku cari maksud dia hahaha

apa pun..thanx ar..sbb tlg jawab tag aku ni..

Ju3 Spac3 on 22 January 2011 at 12:19 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ini lah yang dinamakan kehidupan...kita x akan lepas dari dugaan...apa yg perlu kita buat hanya lah tabah menghadapinya....Chewah..berceramah pula kan...heheh Anyway happy saturday...:-)

LennMommaChubby on 22 January 2011 at 12:28 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beth : O ya ka plak?... huhuhu

pinungs : iya.... anak jati rungus ni... bh welcome.....

Jue : Ya lorr.... Bukan hdup namanya bh kalo tedd dugaan kan... Bh jgn lupa tag sa tu aarrr.... hehe

josrevalution on 22 January 2011 at 22:09 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

am,,tq to tag me lenn..lah sy xda idea lah uat camnie....hehehe,,p xpa nanti sa bagi korang tips2&trik yg terbaik punya ye,,

Ju3 Spac3 on 22 January 2011 at 22:50 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ok..no problem..saya akan buat tag tu..heheh

KEN on 23 January 2011 at 00:04 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hi Lenn..

1st time pla sa sini..hehe..follow ur blog ^_^

donny on 23 January 2011 at 01:21 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

malam slmt Lenn,Rungus pula kau tu kan... ajarlah sikit bah..hehe

LennMommaChubby on 23 January 2011 at 02:48 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jos : sekali-sekala keluar dari kepompong tips & trick tu tak apa bh kan... hehe

Jue : Okey, jue.... sa tunggu ni...

KEN : TQVM, ken.... Nanti sa follow ko balik...

Donny : gunite, donn.... ya bh... Bulih kalo ko...

mie on 23 January 2011 at 06:25 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow!!
banyak juga soalan tu..
eheheheee

LennMommaChubby on 23 January 2011 at 11:46 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lagi banyak soalan, lagi best.... haha

E.d.Y on 23 January 2011 at 19:20 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minat ijau jugak..hehe

LennMommaChubby on 23 January 2011 at 19:36 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hijau itu menawan... heheh

gunsirit on 23 January 2011 at 20:44 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah...template baru ah...aiya..sya teda mau mentagkan diri sebab sya bingung bah mau jawab soalan dia..ehhe..Oh ya site saya gunsirit.com down, jadi ko lawat lah blog saya yg lama..gunsirit.blogspot.com buat smentara. :)

gunsirit on 23 January 2011 at 20:51 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

New template ka..wow...sya malas mau tag2 ni, talampau banyak soalan2 dia..hehehe.Oh ya site saya gunsirit.com down, jadi ko lawat lah blog saya yg lama..gunsirit.blogspot.com buat smentara. :)

♥Nanie Natasha♥ on 23 January 2011 at 20:57 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thnks for tagging. :)

Pinung is VizarD on 23 January 2011 at 21:28 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah ramai ni komen..hahaha
bagus2 tambah meriah ni blog hehehe
BW di sini jg lah..

LennMommaChubby on 23 January 2011 at 22:09 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

guns : aiyaaa... patutlah sa buka tia dapat ni... bh nanti la sa check blog lama ko... huhu...

nanie : wlcome.. ^_^

pinung : iya bh... thnx la tag sa ari tu.... hehehe...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~* MaRkETinG

 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men